Zin in Belgisch bier? Kies voor ons origineel café!

Het Zwijntjescafé

Kom binnen en laat u verrassen door het groot aanbod Belgische bieren van het Zwijntjescafé!

In dit café in Herdersem snuift u de sfeer op van de Wieze Oktoberfeesten en ontdekt u een verzameling bierattributen van de voormalige brouwerij Van Roy in Wieze.

Iets mispeuterd de laatste tijd? Misschien brengt de eiken gotische biechtstoel uit de 19de eeuw verlichting. Informeer zeker naar onze speciale biechtvieringen. Deze zijn bijzonder populair voor vrijgezellenavonden en andere feestjes.

Naast plezier maken, vormen de acht soorten Petrus van brouwerij Bavik een echte specialiteit van onze Zwijntjescafé. Proef zeker ook onze speciale bieren van het vat, zoals de Sint Bernardus Tripel en het Sint Bernardus Witbier.

Ons Zwijntjescafé is groot genoeg om 35 gasten te ontvangen.

  • Vrijdag 18u00 tot 21u00 
  • Zaterdag 10u00 tot 18u00 
  • Zondag 10u00 tot 13u00 
  • Maandag 18u00 tot 21u00

Het Varkensmuseum

Vanuit het café stapt u via het terras naar het Varkensmuseum. Hier vertoeven maar liefst 4.000 varkentjes. U kan het zo gek niet bedenken of hier staat het. Deze unieke collectie is te bezichtigen tijdens de normale openingsuren van het café tussen 1 mei tot 1 november.

Als u met een groep bent, openen we speciaal voor u ook op andere momenten. Een boeiende en plezante ervaring voor jong en oud! Bekijk hier alvast enkele foto’s…


Wilt u eens langskomen in Herdersem? Neem dan contact op voor het maken van een afspraak.

Back to Top